Skip to main content

Webapps speciaal voor u gemaakt

Uw grootste voordelen op een rij:

  • Kostenbesparing
  • Tijdbesparing
  • Flexibiliteit
  • Bereikbaarheid
Verbindt idee├źn en uitvoering

Waarom een webapp van 2develop?

2develop is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webtoepassingen. Door het toepassen van de nieuwste technieken en expertise bent u verzekert van een programma wat heel bruikbaar is voor uw organisatie nu en in de toekomst.

Met een webapplicatie worden uw werkzaamheden vergemakkelijkt omdat het programma altijd en overal beschikbaar is. De webapplicatie staat veilig opgeslagen in de Cloud. Hierdoor kunt u zowel op locatie, op kantoor als thuis de toepassing openen en bewerken. Dit bespaart u tijd en geld. Informatie is altijd live beschikbaar waardoor u uw klanten beter te woord kunt staan en kunt helpen. Daarnaast gaan er geen gegevens meer verloren omdat de applicatie zichzelf automatisch opslaat.

Ja, ik wil graag een offerte!

Wat is een webapp?

Webapp is de afkorting van webapplicatie, ook wel webtoepassing of programma genoemd.

Wanneer een webtoepassing speciaal voor u op maat is gemaakt kunt u processen of handelingen sneller en eenvoudiger uitvoeren. Een webapp staat in een veilige digitale omgeving, ookwel ‘de Cloud’ genoemd. Hierdoor worden de gegevens die u invoert automatisch opgeslagen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het schijfruimte scheelt.

Een web applicatie is geschikt voor elk apparaat, zowel desktop, laptop, tablet en mobiel. Het is overal beschikbaar en op elk apparaat dat internet heeft kunt u bij uw programma en informatie. Voor een webtoepassing is dan ook geen specifiek platform nodig en het draait op zowel microsoft als IOS.

Eenvoudig gezegd: een online programma.

Wat is een API?

Api is de afkorting voor Application programming interface. Door een api kunnen gegevens eenvoudig worden uitgewisseld.

Ter illustratie: Een klant in een restaurant wil iets van de menukaart. De keuken wil dat bereiden en terugsturen naar de klant. De ober is als de API, hij brengt de menu informatie van de klant naar de keuken, en het eten brengt hij van de keuken naar klant.

Een praktijkvoorbeeld hiervan is een koppeling om gegevens uit te wisselen tussen uw programma en een externe leverancier die dat aanbiedt, zoals Moneybird.

Kort gezegd: een koppeling met andere systemen.

De stap naar een sneller en effici├źnter proces begint hier.

Vraag 2develop vandaag nog wat er mogelijk is in uw situatie.
Contact

Kies voor 2develop webontwikkeling

  • Ervaren in webtoepassingen en api’s
  • Gaat mee met trends en ontwikkelingen
  • Denkt mee met uw wensen en uw doelen
  • Vergroot uw effectiviteit en efficiency
Ja, ik wil graag een offerte!

Bent u op zoek naar iets anders?

2develop helpt u graag verder

Webdesign en hosting

Wilt u een professionele website die goed gevonden wordt? 2develop biedt u een complete oplossing in webontwikkeling, design, marketing en hosting.

Web beheer & onderhoud

2develop ondersteunt uw bestaande WordPress website graag. Uw website blijft altijd up-to-date en veilig. Ook uw webapps gebaseeerd op php zijn veilig in beheer bij 2develop.