Skip to main content

Microsoft 365

Wie gebruikt er geen Word, Excel of Outlook?
Voor veel bedrijven zijn dit noodzakelijke tools. Waarom is Microsoft 365 * in samenwerking met 2develop, officiële reseller, interessant?

  • Jouw domeinnaam wordt gekoppeld aan Microsoft 365
  • Niet alleen de mail, maar ook de kalender, contacten en taken worden gesynchroniseerd.
  • OneDrive en SharePoint

* Voorheen werd de benaming Office 365 gebruikt

Professioneel en stabiel

E-mail ondergebracht in Microsoft 365

Uit ervaring weet ik dat veel bedrijven ontzettend blij zijn als ze eindelijk hun agenda en contactpersonen kunnen synchroniseren. Hoewel dit zeer vanzelfsprekend klinkt, zijn er nog een hoop mailservers die het niet of net-niet aanbieden. Bij een enkeling werkt het alleen op bepaalde systemen of alleen met een bepaalde plug-in. Met Microsoft 365 is dit verleden tijd want in Outlook werkt dit altijd goed.

Ja, ik wil graag meer informatie!
Effectief

Word, Excel en Outlook – Microsoft 365

Bijna elk bedrijf maakt wel gebruik van Word, Excel of Outlook. Met Microsoft 365 wordt het nog eenvoudiger om altijd door te werken, zelfs als er geen Word, Excel of Outlook op het systeem staat. Hoe dat werkt? Ga naar de online omgeving Portal.office.com. Daar vind je alle bekende programma’s. Alle documenten die in OneDrive staan kunnen nu eenvoudig worden bewerkt met de Online versie van Word, Excel en Outlook.

En er zijn nog veel meer andere online programma’s te vinden in Microsoft 365

Ja, ik wil graag meer informatie!
Samen werken

OneDrive en SharePoint

OneDrive

Waar bewaar jij je documenten? Steeds meer bedrijven kiezen ervoor dit op een veilig locatie te bewaren, zoals in de Cloud. Op Windows en de Mac krijg je eenvoudig de Onedrive toegevoegd aan de verkenner of finder zodat je snel de documenten kunt openen en bewerken.

SharePoint

Hoe kunnen teams documenten delen? Is hier een dure server voor nodig? Totaal niet. SharePoint werkt net als OneDrive, behalve dan dat je rechten en rollen kunt toewijzen aan personen. Ook SharePoint kan eenvoudig toegevoegd worden aan de verkenner of finder. Op de hoofd-folders kan dan onderscheid gemaakt worden tussen:

  • Persoon mag de documenten in de folder bewerken
  • Persoon mag de documenten in de folder alleen inzien
  • Persoon mag de folder en inhoud niet inzien

Met SharePoint kun je zelfs gebruikers aanmaken voor externe personen die alleen toegang krijgen tot een specifieke folder.

Zei ik al dat OneDrive en Sharepoint overal met een internetverbinding te benaderen zijn? Log eenvoudig in via portal.office.com

Ja, ik wil graag meer informatie!
Breng uw e-mail onder bij Microsoft, via 2develop

Microsoft 365

Bent u op zoek naar iets anders?

2develop helpt u graag verder

Webapps

Systeem & programma oplossingen. Maak uw bedrijfswerkzaamheden sneller en efficiënter door middel van een op maat gemaakte webtoepassing  of api.

Web beheer & onderhoud

2develop ondersteunt uw bestaande WordPress website graag. Uw website blijft altijd up-to-date en veilig. Ook uw webapps gebaseeerd op php zijn veilig in beheer bij 2develop.